Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Courtney Marie Andrews – VEGA

13. september 2017 - 20:00 - 23:00

Amerikansk stjerneskud på verdens countryscene

135 kr. incl. gebyr
Læs mere og køb billet: bit.ly/2maEf15
____________________________________

Amerikanske Courtney Marie Andrews favner genrene indie, folk, country og alternativ rock i sin musik, som både er klassisk og unik. Til trods for at være relativ spæd på den store verdensscene har kritikere allerede draget sammenligninger mellem hende og navne som Emmylou Harris, P.J. Harvey og Joni Mitchell.

Som 16’årig rev Andrews sine rødder op fra Arizonas muld og drog på rejse gennem hele Amerika med sin musik. Her fangede flere prominente musikere det store potentiale, og i mange år siden da levede Andrews af at synge og spille i bands for andre musikere.

De mange år på farten har ført egne udgivelser med sig, bl.a. tre uldlængde-albums udgivet på Spotify. Det sidste i 2016 med titlen Honest Life.

Hun beskriver albummet som værende et ”Coming of age”-album, hvor den røde tråd gennem sangene er et ønske efter at passe ind i omgivelser, hvor intet synes at passe ind. Samt en længsel efter at komme hjem til de mennesker hun kender og elsker.

Tro mod sin egen vision, på trods af et liv på landevejen med andre bands, har Andrews selv produceret Honest Life. Albummet er indspillet i Seattle med Floyd Reitsma som tekniker, hvis liste over tidligere samarbejder bl.a. tæller Noah Gundersen og Pearl Jam.
____________________________________
Læs mere og køb billet: bit.ly/2maEf15

Detaljer

Dato:
13. september 2017
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1652871521681421

Sted

VEGA

Arrangør

VEGA