Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Emil Kruse – VEGA

14. september 2017 - 20:00 - 23:00

Dansevenligt fusionsunivers af melodisk pop og hiphop

145 incl. gebyr
Læs mere: http://bit.ly/2p3zrPT
__________________________________________
Den tidligere VEGAs udvalgte-artist blander hiphop med melodiøse omkvæd i et kreativt og originalt tekstunivers, der imponerer anmeldere og publikum landet over.

Rapperen Emil Kruse har en længere historie i dansk hiphop, hvor han bl.a. er kendt som tidligere medlem i grime-duoen Sleng fra Vangede. I dag udgiver han musik i eget navn med fokus på en ny lyd og et nyt univers. Musikken har fået et mere melodiøst udtryk, der tiltrækker både vanlige hiphop-smagsdommere og danseglade festgængere.

Udover i en årrække at have udgivet musik under navnet Aesthetic, har Kruse i eget navn udgivet det fremragende nummer ”Hvorhen”, hvor han på elegant vis kombinerer rå og urban hiphop med pop-inspirerede og elegante omkvæd. Alt sammen tilsat tankevækkende og original lyrik.

I 2016 udkom den yderst anmelderroste ep, Slumromantiker, som bl.a. høstede 6 hjerter I Politiken. Soundvenue, der kvitterede med 5 ud af 6 stjerner, konkluderer om ep’en: ”…Først og fremmest har Kruse bare komponeret en håndfuld rigtig gode sange, hvor håndværket er i orden.” Til sensommer udkommer Emil Kruses nye ep, men allerede til maj lander singlen ”Hørt Fra Dig”.

Detaljer

Dato:
14. september 2017
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1884948181760285

Sted

VEGA

Arrangør

VEGA