Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

George Clinton & Parliament Funkadelic – DR Koncerthuset

5. maj 2017 - 21:00 - 23:00

George Clinton & Parliament Funkadelic i DR Koncerthuset, Studie 1 – Ståpladser.

Billetsalget starter fredag d. 16. december kl. 10 på drkoncerthuset.dk

Over tre årtier har George Clinton sat et tydeligt funkpræg på popmusikken. I 1997 blev George Clinton & Parliament Funkadelic optaget i Rock and Roll Hall of Fame for sit særlige bidrag til moderne musikhistorie.

George Clintons aftryk og speciale er at få funk ind i alle sammenhænge, uanset instrument, hovedgenre eller generelle udtryk. En række kunstnere fra Prince til Red Hot Chili Peppers, og hip-hop i særdeleshed, har trukket på George Clinton & Parliament Funkadelic som inspiration og som uendelig kilde til geniale samples.

Start- 90’ernes funk-inspirerede rap – med frontløbere som Dr. Dre og Warren G. – og mange store navne fra perioden fra LL Cool J til Snoop Doggy Dogg virkede nærmest afhængige af at have Clintons smittende grooves som fundament for deres indspilninger. Senest har Clinton været feature på åbningssangen fra Kendrick Lamars ”To Pimp A Butterfly”.

George Clinton & Parliament Funkadelic har sat sine spor i musikhistorien, og intet tyder på, at det ”funkede”-arbejde er ved at være tilendebragt. George Clinton er lige nu i studiet for at færdiggøre et nyt album, som udkommer på Flying Lotus’ Brainfeeder-label.

Detaljer

Dato:
5. maj 2017
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1351710448193245

Sted

DR Koncerthuset
Ørestads Boulevard 13
København, 2300 Denmark

Arrangør

DR Koncerthuset