Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Harakiri For The Sky [AU] – Sylvaine [NO] – Shores Of Null [IT]

28. oktober 2017 - 20:00 - 29. oktober 2017 - 2:00

Entré: 170 kr i forsalg / 190 kr i døren!

Forsalg: https://place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=a0a774e84f

Harakiri for the sky:
En af Østrigs mest lovende metal gruppe Harakiri For The Sky blev grundlagt i 2011 af sangskriver M.S. der besluttede sig sammen med sin gamle ven og vokalist J.J. for at starte et projekt, der kombinerer skønhed og følelser med Black Metal’s dysterhed og raseri. Med den sensationelle udgivelse af deres self-titled debutrekord via Art of Propaganda Records i efteråret 2012, afsluttede tre live-medlemmer lineupen for at kunne udføre disse undertrykkende lydlandskaber som i dag er kendt som det store varemærke for Harakiri for The Sky. I april 2014 opnåede den anden fuld længde “Aokigahara” (“Sea of Trees”) en meget positiv feedback, mens de fem østrigere trådte ind i 100+ klub- og festivalfaser i over 20 lande i hele Europa for at levere deres autentiske og energiske optrædelser til publikum! Harakiri for The Sky’s tredje slag med titlen “III: Trauma” (udgivet 22. juli 2016) er intet mindre end det imponerende næste skridt i retning af det endeløse tomrum, der bor i os alle!

https://artofpropaganda.bandcamp.com/album/iii-trauma

Sylvaine:
For norske multi-instrumentalistiske Sylvaine var det aldrig et spørgsmål om, hvad hun ville gøre i livet. Musik var altid en fundamental del af hende, noget hun ikke kunne leve uden. Efter mange år med at spille musik, studere musik og arbejde i musikbranchen, følte Sylvaine behovet for at skabe et mere personligt projekt, hvor hun var helt fri til at udtrykke dybe følelser og problemer indefra. I 2014 førte det til udgivelsen af debutalbumet ‘Silent Chamber, Noisy Heart’.

Omgivende væg-af-lyd landskaber, med fokus på smukke melodier, dvælende guitar riffs og atmosfærer understreges af et solid groove. Sylvaine’s musik og tekster er inspireret af livet set som en konstant konflikt med sig selv, hjemsøgt af mange følelser, der tilsyneladende aldrig vil blive lagt til hvile. Melankolske toner farver den auditive side såvel som projektets visuelle side, og afslører den evige længsel efter noget mere bosiddende i musikken.

Sylvaine skabte som komponist, optagelsesingeniør, producent og musiker af alle instrumenter selv sin kritisk anerkendte debut ‘Silent Chamber, Noisy Heart’, kun ved hjælp af de britiske mixing engineers Nick Terry og Ray Staff hos Air Studios. Hendes succesfulde selvudgivelse scorede fremragende anmeldelser, interviews og verdensomspændende funktioner i musikpressen

http://www.sylvainemusic.com/

Shores Of Null:
Shores Of Null er et Rom baseret metalband dannet i 2013, der blafrer sorgens flag i den nu pulserende Doom metal scene.

Deres musik er en længsesfuldt men kraftig kaskade af riffs, overvældende tung og beroligende på samme tid, der skifter mellem gothic-doom vibes og blackened aggression, med episke melankolierede vokale mønstre.

Bandet indgik en aftale med Candlelight Records og udgav den højt anerkendte debut “Quiescence”, rost af verdensomspændende metalpress som en af ​​de bedste metalplader i 2014 (Terrorizer UK 9/10 f.eks). Det er blevet beskrevet som majestætisk, fortryllende og dystert, et dybt mørkt og dystret album både musikalsk og lyrisk, smedning af en sømløs og overfyldende blanding af genrer i en kogende krukke med flere lag af lyde.

Tiden var klar for et nyt album i 2017: “Black Drapes For Tomorrow”. Titlen giver ikke plads til fejlfortolkninger; Shores Of Null er tilbage med en byrde af dysterhed og mørke.

https://play.spotify.com/album/4zJvNUng8onWpXjCe7Sj4p

Detaljer

Start:
28. oktober 2017 - 20:00
Slut:
29. oktober 2017 - 2:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/459310661096979

Sted

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København, 2200 Denmark

Arrangør

Spillestedet Stengade